Jag vill men kanske inte

Imorgon tar Europa studenten! Lite panik börjar komma. Den nionde tar vi. Vi vanliga alltså. Eller vad man ska kalla oss!! Ska kolla in de "fina" imorgon i alla fall. En del har man ju träffat ute på UB så det kan väl vara kul att se hur de sköter sig. Det blev inget kul inlägg det här alls. Känner inte för att skriva vill bara sova. Men min helg var ju helt underbar så det kanske är roligare att berätta om den. Min mamma blev jätte glad för att hon fick frukost på sängen i söndags. Sedan kom hon med världens överraskning!!!!! En lite grej bara som hon kallade det. Jag och min bror fick var sitt kuvert. I den låg det en helt underbar sak. En hel vecka i Spanien! Jag trodde inte det var sant först. Men jo då. Vi fick flygbiljetter och ska bo hos mammas syster som bor alldeles vid havet. Vi har aldrig varit där förut men sett det fina huset på bilder och det ska bli så härligt. Ja mamma och pappa åker ju också ned men brorsan och jag åker själva dit först sedan kommer de ner efter några dagar. Jag har nog världens bästa föräldrar. Jag älskar er!

dränka sig, är det okay??

Jag tror jag har hamnat i en depression. Mår skit dålig av att skolan snart är slut. Vad ska jag göra då?? Det har ju varit min trygghet i 12 år. Jag har vetat vad jag ska göra när jag vaknar. Men nu är det slut med det snart. Efter den nionde juni vet jag ingenting. Vad ska det bli av mig? Ska jag bli som en av dem som inte har ett jobb att gå till. Ska jag söka skola fast jag inte vet vad jag ska plugga till? Ska jag behöva flytta hemifrån? Jag vill fan inte sluta skolan tror jag. Jo jag vill ta studenten och fira med mina kompisar. Men vill inte vakna upp den tionde och inte veta vad jag ska göra!!! Undrar om det är fler än jag som tänker så här? jag har en klump i magen och har haft det sista månaden. Snart är det slut slut jävligt slut!!!!

solen solen poolen!

vill bara säga att jag har nog väldens bästa mamma. hon fixade mitt lilla missöde igår. Så nu är kläderna fina igen. Idag har det inte hänt ett skit. Bara skola och tråk lektioner och tråk lärare.
Men imorgon bär det av till Skärholmen för shopping.Ska bli så j..la kul.
Det är första bilturen vi gör tillsammans med lilla bilen och nya körkortet. Hoppas du kör bra vännen min.

Nu ska jag köra lite situps så magen blir rutig haha. Hoppas det funkar så kanske bikinin sitter snyggt imorgon!!

hata detta

Usch nu har det hänt igen..... Den där med tvätta är inte min starka sida. Igår kväll var jag så duktig. Jag stooppa in min smuts kläder i tvättmaskinen och bad att mamma skulle sätta igång den nu på morgonen. visst det gjorde hon. Men nu kommer det trista.
Jag hade stippat i en ulltröja och ett par blå shorts. Så nu är ull tröjan pytte liten och resten av den vita tvätten fläckig... Mamma kommeer snart hem iallafal så hon får hjälpa mig. DÅ är hon världens bästa<3.
Det var ju trots allt mitt eget jävla fel

solen solen

Idag har jag varit hos tandis. Snart ska ställningen bort och det ska bli så skönt.
Min boy kommer snart och vi ska ut och ta en glass och kolla solnedgången, bara mys alltså. Bara ingen mås skiter på han igen haha. På lördag blir det shopping i Skärholmen. hoppas man hittar en studentklänning bara. nu kommer han hej då

helt galeeeet!

Oj det blev ett till inlägg idag och det kan komma flera.
Jag har precis kommit in från cafè George där jag tog en fika i solen med min kära. Tämk vad mysigt det är att sitta i solen och bara känna värmen från solen och från sin kära. Jag älskar att vara kär!! Det bara pirrar och kryper i hela kroppen när jag ser dig. Känslan är så otroligt härlig. Så här vill jag känna hela livet.
Jag älskar dig!!

tack

Ditt samtal nyss värmde mig. Vad jag älskar dig!!!

måndag

Det känns inte så kul att vakna idag...Du var så konstig igår och idag finns den där obehagliga känslan i magen.
Den där känslan som säger att vi inte har då mycket kvar tillsammans. Jag kanske överdriver men det är inte någon kul dag idag. Jag vill lägga mig och sommna om......

Välkommen till min nya blogg!

Nu ska jag göra ett allvarligt försök att ta tag med detta bloggande.....


RSS 2.0